HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS

Telefon:  031-71 47 130

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
422 43 Hisingsbacka
MAIL
info@byggsweden.se
FACEBOOK
Besök oss på Facebook


★ ★ ★ ★ ★
"Mycket skickliga och proffsiga. Vi har anlitat Express Bygg Sweden då vi skulle lägga värmeslingor och klinker i vår hall."

FREDRIK ANDERSSON
Fler referenser >

RENOVERING

Med lång erfarenhet av renovering och ombyggnation kan vi på Express Bygg Sweden AB hjälpa er med konkreta och kreativa förslag. Börjar ni växa ur er bostad? Vi hjälper er med att bygga ut eller bygga om ert befintliga hem så att det passar era önskemål. 

VI KAN HJÄLPA ER MED:

  • Ritningar
  • Bygglov
  • Bygglovsritningar
  • Ombyggnation
  • Renovering


Vi kommer hem till er och tillsammans går vi igenom era önskemål i lugn och ro. Vi hittar den lösning som passar er bäst. Efter att ha gått igenom projektet kan vi ge ett kostnadsförslag och en tidsplan för det.

BEHÖVER DU ANSÖKA OM BYGGLOV?

Vid större renoveringar och ombyggnationer krävs det ibland godkännande från din hemkommun - ett så kallat bygglov. Vid behov är vi behjälpliga i den processen. Vi skickar in ansökan med nödvändiga handlingar till din kommun och håller kontakten med kommunen till dess att bygglovet blivit godkänt.   

RENOVERA I RÄTT ORDNING

Vid en större renovering tjänar du både tid och pengar på att prioritera. Genom att börja uppifrån och ner samt utifrån och in undviker man onödiga skador och arbetet kan löpa så tidseffektivt som möjligt.

1. Taket
2. Dräneringen
3. Fasaden, fönstren
4. Badrummet
5. Resterande invändiga arbeten. 
6. Målaren sist!

 

FÖR KOSTNADSFRITT prisförslag KLICKA HÄR.