HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS

Telefon:  031-71 47 130

ÖPPETTIDER
Måndag - Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS/POSTADRESS
Aröds industriväg 76
422 43 Hisingsbacka
MAIL
info@byggsweden.se
FACEBOOK
Besök oss på Facebook


★ ★ ★ ★ ★
"Mycket skickliga och proffsiga. Vi har anlitat Express Bygg Sweden då vi skulle lägga värmeslingor och klinker i vår hall."

FREDRIK ANDERSSON
Fler referenser >

MILJÖ / KVALITET

KVALITETSPOLICY

Det är viktigt att du som kund känner att vi som uppdragstagare lyssnar på dig. Vi vill skapa trygghet för att utveckla och förbättra samarbetet. Om du inte skulle bli nöjd med vårt arbete ger vi dig möjligheten att göra en reklamation. Det är vår strävan och ambition att du ska bli nöjd med vårt arbete.

MILJÖPOLICY

Vi arbetar fortlöpande med att höja medvetandet kring miljöfrågor hos våra medarbetare för att Express Bygg Sweden AB:s tjänster ska utföras med minsta möjliga miljöpåverkan. I den mån det går använder vi därför produkter som är miljömärkta med Svanen eller motsvarande.

I vår kvalitets och miljöpolicy strävar vi efter att:

  • Öka kunskapen och höja medvetandet kring miljöfrågor hos alla anställda samt ge dem möjlighet att ta ett personligt ansvar för miljön i det dagliga arbetet.
  • Prioritera de produkter som medför minsta möjliga miljöpåverkan.
  • Samverka med leverantörer, kunder och andra för att utveckla vårt miljöarbete.
  • Ständigt sträva efter att förbättra vårt miljöarbete och utnyttjandet av våra resurser.

SÄKERHETSPOLICY

Nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Vi har tagit fram säkra rutiner för både nycklar och koder. Era nycklar och eventuella larmkoder förvaras i ett säkert kassaskåp.

FÖRSÄKRINGSÅTAGANDEN

Vi är väl försäkrade. Heltäckande försäkringar är viktigt för att du ska känna dig trygg om du inte är hemma när vi gör snyggt hos dig. Vårt företag och de anställda är väl försäkrade om något skulle hända. All personal kollas upp via brottsregistret innan man anställs på Express Bygg Sweden AB.

ARBETSMILJÖ

De övergripande målen för arbetsmiljöarbetet vid Express Bygg Sweden AB är att skapa arbeten och arbetsförhållanden som:

  • Bidra till en trygg och säker arbetsplats
  • Bibehåller god hälsa och är fria från olycksfall
  • Ger möjligheter till ansvar, inflytande och utveckling
  • Bidra till hög arbetsmotivation och ett bra arbetsresultat
  • Ger möjlighet till båda självständighet och gemenskap i arbete